SALIDA a las

Estás en el blog del Club Ciclista Cardedeu y nuestro propósito es salir a pedalear un grupo de buenas personas y pasar un rato agradable, aunque para ello tengamos que sudar la gota gorda y subir mas de una montaña.

En los articulos,fotos, opiniones y comentarios se describe como vivimos, disfrutamos, sufrimos y sentimos las salidas con nuestro club, que si tú quieres, también es tu club.

Este es El Lado Rojo (el Topo Rojo)




lunes

salida de domingo 14 de Agosto del club ciclista cardedeu a las 7,30 h. en plaça Joan Alsina

Scorpî en Aledo (Sierra Espuña)





salida a las 7,30h
14.08.2011 LA VALLESANA

Cardedeu - La Roca del Vallès – Montornès – Montcada –Badalona - Sant Fost de Campsentelles – Montornès – Granollers - Corro de Munt – Cànoves - Sant Antoni de Vilamajor – Llinars del vallès - Cardedeu.

Parada: San Fost qms. 80

montaña: la vallesana en lo alto (solo vale la escapada después de hacer un kilómetro de subida en grupo desde el cruce)
volante: Cardedeu (solo vale la escapada desde el esportiu nuevo de llinars)


crónica de la salida del 7 de agosto

CRÒNICA...
Sortim Puntuals a les 7:30. A la plaça hi havia: Martí, Eloi, Salva, Marisol, Miquel i Raul. Més tard s’afegiria el Sr Tomás que ha vingut perseguint fins a Llinars.
Tots juntents fins a Hostalric, on es desvien la Marisol i el Miquel.
La jornada es presenta dura: amb 2 ports importants, Coll de Revell i Collformic. A Arbúcies hem repassat la normativa i li hem recordat al Martí que no es pot disputar el premi de la muntanya fins a la font. Jo crec que no ho va entendre, pq en el primer rajolí d’aigua ja es va escapar !! Comença la persecució en el Km 1 !!
Al final vàrem coronar per aquest ordre: Martí, Raul, Eloi, Salva i Tomás. El Martí va fer una super pujada a un ritme elevat i molt constant. Gran escalador!!
A Espinelves vam demanar 4 botifarres i un bacon amb formatge. Palitroke de 7€ !
Novament tots juntents fins a Seva, on es comença a empinar la carretera i pel que sembla fa bullir la sang al jovent, però els veterans pujen a un ritme suau.
Baixada ràpida de Collformic (en aquest tram es poden veure com els xuparodes es reserven). A Santa Maria de Palautordera en Martí fa la goma i hem aixecat el peu...
Bon sprint a Llinars. Ordre d’arribada: Raul, Eloi, Martí, Salva i Tomás. L’Eloi ha rodat com un veterà i ha sabut agafar la roda bona jejejejeje
En Raül va reduint punts, la lluita del pernil es posa interessant... s’acabarà decidint en les rampes del Turó? Hi haurà “maletines”? ...


Scorpî en la ascensión al Morrón de Espuña (1580 metros) por la vertiente de Aledo a casi 40ª de temperatura.
Desnivel de 1380 m.

estadisticas