SALIDA a las

Estás en el blog del Club Ciclista Cardedeu y nuestro propósito es salir a pedalear un grupo de buenas personas y pasar un rato agradable, aunque para ello tengamos que sudar la gota gorda y subir mas de una montaña.

En los articulos,fotos, opiniones y comentarios se describe como vivimos, disfrutamos, sufrimos y sentimos las salidas con nuestro club, que si tú quieres, también es tu club.

Este es El Lado Rojo (el Topo Rojo)




jueves

Llicències 2011

  INFORMACIÓ GENERAL TRAMITACIÓ LLICÈNCIES 2011 Per qui ja m'heu fet arribar la lletra del NIF, informo que ja teniu tramitades les llicències 2011 i només resta esperar uns dies per anar a recollir-les a la Federació. També manca que feu l'abonament de l'import, crec que podríem quedar la setmana vinent al pavelló per fer la liquidació; recordeu també l'import de la quota del club, que son 20,00€, a part de l'import de la modalitat de llicència escollida. Per la resta de socis i interessats en renovar llicències o noves llicències, seguiu el mateix procediment exposat en el segon comentari, es a dir, poseu-vos en contacte amb mi, e-mail, móbil o sms, i en parlem. Per qui no sigui soci del club i vulgui tramitar la llicència amb nosaltres (qualsevol tipus de llicència, carretera, muntanya, etc...), CAP PROBLEMA, i el mateix abans exposat, per entrar en aquest grup d'amics que volen compartir moments de lleure i diversió. Miquel

No hay comentarios:

estadisticas