SALIDA a las

Estás en el blog del Club Ciclista Cardedeu y nuestro propósito es salir a pedalear un grupo de buenas personas y pasar un rato agradable, aunque para ello tengamos que sudar la gota gorda y subir mas de una montaña.

En los articulos,fotos, opiniones y comentarios se describe como vivimos, disfrutamos, sufrimos y sentimos las salidas con nuestro club, que si tú quieres, también es tu club.

Este es El Lado Rojo (el Topo Rojo)




miércoles

sábado 20 de febrero todos a la cursa del circuit de catalunya

HACIENDO AUTOSTOP A FERNANDO ALONSO foto pillada a: popriu.blogspot.com Buen reportaje del amigo Jordi El Circuit de Catalunya acull el 20 de febrer el Gran Premi Vila de Parets de ciclisme L’Associació Ciclista Parets organitzarà el proper dissabte 20 de febrer el Gran Premi Vila de Parets de ciclisme 3r Memorial Pere Pujol. La cursa que tindrà lloc en el traçat de Moto GP del Circuit de Catalunya s’iniciarà a les 9 del matí i serà puntuable per la 1a Xallenge Social de Barcelona i pel Campionat de Parets de ciclisme. A la prova podran participar corredors de les categories cadet, fèmines i màster 60 –amb un recorregut de 60 kms- i les categories elit, sub 23, sènior, màster 30, veterans 40, veterans 50, júnior i cicloturista, amb 66 kms. L’organització atorgarà premis als tres primers classificats de cadascuna de les categories. La cursa és la segona del calendari de la 1a Xallenge Social de Barcelona que va començar el 20 de desembre a Sant Pere de Ribes

2 comentarios:

SCORPÎ dijo...

¿QUIEN VIENE DEL GRAN CARDEDEU?

Raul - Cardedeu dijo...

A ver si se apunta alguna femina!
No todos los días se puede rodar en el circit de montmeló :)

estadisticas